Update en arrestantengroep anti-kapitalistische 1 mei demonstratie

Morgenavond zal de anti-kapitalistische 1 mei demonstratie in Den Haag van start gaan. Wij zullen om 19:00 verzamelen op het Hobbemaplein naast de Haagse Markt, om vanaf daar een route dwars door de Haagse wijken Transvaal en Schilderswijk te lopen.  Hieronder de laatste updates:

Mobilisatie!

Morgen is het zover, dan gaat de demonstratie van start. Natuurlijk kun je vandaag en morgen nog helpen zo veel mogelijk mensen op de demonstratie te krijgen om zo een sterk anti-kapitalistische geluid te laten horen. Dit kan je doen door het Facebook event te verspreiden op social media. Ook kun je de oproep verspreiden op websites en internet fora. En vergeet niet je vrienden, familie, buren en kennissen te vertellen over de demonstratie en ze mee te nemen naar het protest!

Volg het protest:

De demonstratie is live te volgen via de volgende kanalen:

Twitter: https://twitter.com/1meiDenHaag
Facebook: facebook.com/pages/1-mei-Den-Haag/1576667909224079
Indymedia: www.indymedia.nl

Arrestantengroep (AG):

Tijdens de anti-kapitalistische 1 mei demonstratie zal er een arrestantengroep (AG) paraat staan om de demonstratie te ondersteunen. De arrestantengroep is bereikbaar op 06 43 13 69 45 en per mail via utrecht@arrestantengroep.org.

We proberen zo goed mogelijk in de gaten te houden of er arrestaties vallen, en mocht dit gebeuren, wat er verder met de arrestanten gebeurt. Je kunt ons hierbij helpen door ons op de hoogte te stellen als je (dreigende) arrestaties ziet of daar weet van hebt. Pas wel op met het noemen van namen en andere persoonlijke gegevens.

Hier vind je meer algemene informatie over je rechten en plichten in geval van arrestatie. Lees dit goed door en zorg dat je goed voorbereid bent.

Tot morgen op de anti-kapitalistische 1 mei demonstratie!

1 mei iedereen vrij!

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s